vrijdag 18 maart 2016

Stampin'Up Demonstratrice !!!

Voor velen misschien een verrassing, voor anderen niet, maar sinds vorige week mag ik mijzelf officieel Stampin'Up demonstratrice noemen !!
De laatste tijd zat ik vaak in een dip met mijn hobby en ik was een beetje uitgekeken op Tim Holtz, maar ik wist ook niet goed wat ik dan wel wilde. Steeds meer werd ik aangetrokken door de produkten van Stampin'Up en sinds twee weken zijn de vonken helemaal overgeslagen en ben ik ingestapt als demonstratrice bij mijn scrap-vriendin Leoni. Ook scrapvriendinnetje Monique zit in dit team: de Pink Papergirls. 
Het is allemaal vreselijk snel gegaan, maar ik vind het zooo ontzettend leuk !!

Wat is Stampin Up?
Stampin Up is een bedrijf gespecialiseerd in unieke stempels, inkt, stansen, papier etc. voor hobby's zoals kaarten maken, kadoverpakkingen en scrapbooken. Het mooie van hun produkten is dat alles qua kleuren en vormen op elkaar is afgestemd. Je hoeft dus nooit meer te zoeken voor de juiste kleur cardstock bij je designpapier.
Stampin Up verkoopt zijn produkten echter niet in winkels, maar via onafhankelijke demonstratrices. 

 Mijn starterspakket en een eerste bestelling zijn inmiddels binnen. Dus ik ben al begonnen met het maken van wat leuke voorbeelden. 


Het is iets totaal anders dan dat ik tot nu toe deed, maar ik vind het geweldig !!
Een hele nieuwe uitdaging !! 
Ik ben ook van plan workshops te gaan geven en uiteraard kunnen jullie de prachtige stempels en andere produkten van Stampin'up bij mij gaan bestellen.
Hiervoor moet ik de laatste puntjes nog op de i gaan zetten (komende zondag ga ik Leoni de oren van haar hoofd vragen :-)), maar daarna gaat alles in werking. 
Ik houd jullie op de hoogte !!

Ik ben erg benieuwd wat jullie van mijn eerste projectjes vinden. 

Groetjes Berdien


7 opmerkingen:

 1. Wat gaaf zeg! Gefeliciteerd! Je eerste creaties met hun stempels zijn al erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Door je vorige posts ging ik ook al twijfelen, zou ze SU demo gaan worden? Super leuk dat je deze stap hebt genomen, een mooie uitdaging. Wel verrassend na al je Tim Holtz creaties, maar soms kom je op het moment dat je voorkeur en je stijl veranderd. Veel succes en plezier met dit nieuwe avontuur, je eerste creaties zien er al super leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het super Berdien! Ben zo blij dat je de stap hebt gezet. Ik kan je vertellen: het wordt alleen maar leuker.
  Ik zie je snel

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd! Wat een switch....Veel plezier en wat je gemaakt hebt ziet er mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel anders, maar zeker zo mooi! Heel veel suc6 en plezier op deze nieuwe creatieve weg!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ha! SU collega! Wat leuk om te horen dat je ook bent ingestapt. Ik ben erg benieuwd wat jij allemaal voor moois gaat creƫren met de SU producten.....
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jeetje wat leuk, dat had ik nog niet gehoord/gezien! Ik weet zeker dat je prachtige dingen zult maken!! Veel succes in elk geval!! xx

  BeantwoordenVerwijderen